Witte veren vinden

Witte veren: bescherming, purificatie, reinhei liefde, licht. Het vinden van veren op je pad is een teken dat je een lichtere kijk op. Het is heel gemakkelijk om witte veren af te doen als ”toeval” of zelfs.

Sinds die tijd vinden we veren op de meest onverwachte plekken. Iris, lief mensenkin jij vroeg ons naar de boodschap van de witte veer. De witte veer heeft altijd al een connectie met de mensheid gehad.

Kom je ze ook wel eens tegen en vaak op onverwachte momenten of plekken?

Witte veren in dromen duiden op onschuld of een nieuwe start in spirituele zin. Het vinden van veren op je pad is ook een teken dat je een lichtere kijk op het . Wanneer ik ‘vergeet’ om mijn engelen om hulp te vragen dan vind ik altijd witte veren. De veren herinneren mij er aan dat ik niet alleen ben, dat er altijd hulp en . Een mooie veer vinden is net alsof je een prachtig cadeautje krijgt, van de. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van ruimtes met (witte) salie en veren. Veren vinden kan betekenen dat je op een hoger spiritueel nivo bent aangekomen.

Wit en witte veren staan vooral symbool voor Engelen om de volgende redenen:.

De veren herinneren mij eraan dat ik niet alleen ben, dat . Toen ik mijn auto in stapte lag daar al een witte veer op het dashboar Ik reed langs een (aartsengel michael) blauwe auto met nr in het kenteken. Engelen en witte veertjes vanzelfsprekend direct mijn aandacht. Op plaatsten waar het vaak totaal onmogelijk is om een veertje te vinden. Column Mireille…Witte Veer als voorteken van de engelen…en verhaal van Miranda en haar oma… Een poosje geleden kreeg Mireille “de . Als ik er een vind of zie dan word ik blij. Een witte veer specifiek is een teken van je eigen persoonlijke.

Het plots vinden van een muntstuk is ook een teken of je krijgt van iemand . Daarvoor heeft ze witte veren nodig, ongeveer tot formaat duivenveer. Wie weet waar ze zoiets kan vinden? Ze hoeven niet echt te zijn, mag . Vraag me niet hoe of wat, maar ik wist dus dat het een speciale betekenis had.

De symbolische betekenis van veren Adelaarsveren De symbolische en magische waarde van de veer komt in vele culturen voor.

Related Posts