Voegen witten badkamer

Als je net als wij een badkamer hebt met cementvoegen en witte tegels, dan erger je. Die voegen witten maakt zo’n gigantisch verschil, bijna alsof je nieuwe . Ik heb al van alles geprobeerd: schoonmaakazijn, vim, jif, speciale badkamerspullen van Ajax en weet ik veel wat voor merk, maar de voegen .

Tegels vervenjuni 2011Hoe krijg ik vieze voegen schoon? Voegen douchetegels ECHT goed schoon krijgenfeb 2010Meer resultaten van forum. Geüpload door AlabastineBVSanitair, vloer e. Voegen kun je omkleuren en opfrissen met Alabastine Voegenfris.

Uiteraard is Voegenfris geschikt voor vochtige ruimtes en schrobvast. Hoe krijg ik de voegen van mijn douchetegels nu echt goed schoon. Ze zijn ooit begonnen als wit maar zijn nu toch wel gelig geworden. Vieze voegen in de badkamer kun je schoonmaken door water en bleekmiddel te mengen, en dan met een tandenborstel schoon te maken. Mijn ‘klusjesman’ heeft de tegels slordig geplakt waardoor er een reliefverschil is ontstaan.

Hij heeft witte tegels met een donkergrijze voeg . Regelmatig komt via de mail de vraag binnen: hoe krijg ik m’n badkamer voegen weer wit? Ken je dat: zwart verkleurde voegen en kit randen in je badkamer.

Related Posts