Ramen geluidsdicht maken

Met de akoestische voorzetramen van ISOGLAS kunt u geluidsoverlast van verkeer en vliegtuiglawaai effectief bestrijden, zonder dat uw bestaande kozijnen . Kieren tussen erker en muur geluidsdicht dichten. Gehorig raamberichtendec 2013Reeds dubbel glas, maar nog steeds geluidsoverlastberichtennov 2010Ventilatierooster geluidswerend maken tegen.

Geluidswerend glas – DubbelglasAdviseur. Als er een raam in een ruimte is dan kunt u deze enkel geluidsdicht maken door . Ontdek hier hoe kunststof de geluidsisolatie van ramen verbetert! Lees hier hoe kunststof ramen bijdragen aan een geluidsdicht huis.

Door de vloer, ramen en kieren te isoleren, houd je al flink wat geluid buiten de slaapkamer. Door er handgrepen op te maken is het gemakkelijk te hanteren. Kan men ramen akoestisch isoleren zonder het glas te vervangen? Ik woon in het centrum van de stad en er rijden hier zeer veel bussen van. Aangezien ik veel last heb van mijn huisgenoten die praten en zelfs snurken, gaat dus om gelui ben ik op zoek naar opties om mijn kamer . Ik heb een lange woonkamer met aan weerskanten grote ramen.

Ga je die rukhut van je geluidsdicht maken? In de zin van, houten plank uitzagen en daar het isolatiemateriaal op monteren. Zodat ik het voor het raam kan zetten.

Related Posts