Zolder afwerken met osb platen

Persoonlijk zou ik niet direct OSB platen tegen mijn plafond (zolder) gaan. Zelf zal ik mijn zolder (waar bureau komt) afwerken met gyproc . Werk je zolder af met Fermacell platen.

Bij deze zolder beschermen we het dampscherm en de isolatie met OSB platen en maken we de. In deze Video tonen we u het plaatsen van OSB platen tegen de wand in een Houtskeletbouw woning. Het betreft een zolder met schuine kanten (huis met zadeldak) met grote Velux dakramen.

Tussen deze platen zitten kieren van enkele millimeters.

OSB-platen installeren: rekening houden met krimpen en uitzetten. Hallo, Even een situatieschets: We hebben een huis met zadeldak en nu zou ik op de zolder de binnenwand willen afwerken met OSB-platen. Ik ga deze maand de zolder aftimmeren met constructieplaten.

Met OSB kan je de twee platen ook gewoon recht afzagen en met 1mm . Ze worden veel gebruikt voor het afwerken van wanden, vloeren, daken en allerlei andere ruwbouw toepassingen.

Related Posts