Zeil over tegels

Wie kan me helpen met het volgende: In onze keuken (x m) willen we vinyl leggen. De vloer bestaat nu uit grote bruine seventies-tegels . Wil het liefst parket over de plavuizen heen, maar als dat niet kan, een vloerbedeking die dat beter geschikt is om over de plavuzien heen te leggen.

Toen legde je een stuk zeil op de vloer waarvoor je eigenlijk geen geld meer. Tegels eruit en opnieuw tegelen -Vinylvloer over tegels (vinyl vloer is erg in) . En je hoeft je ook geen zorgen te maken over het aanpassen van je deuren. Is de bestaande vloer extreem oneffen, of zitten er enkele tegels of planken los?

Ik laat u stap voor stap zien hoe ik te werk ga bij het leggen van een Pvc vloer over een oude tegel. Ik ben wel bang omdat ik tegel vorm heb. Carpetright beschikt over een geweldig assortiment vinyl.

In onze collectie zijn vele verschillende soorten opgenomen. Wilt u een beter beeld krijgen van de . Laminaat haalt het hier echt nooit bij. Een ander alternatief voor jullie zou kunnen zijn, om er nog een laag tegels overheen te leggen.

Ik heb in de badmaker ruwe tegels liggen die heel moeilijk te dweilen zijn. Kan ik er zeil over heen leggen (en zo ja, hoe doe ik dat?)of beter .

Related Posts