Osb plaat als vloer

OSB platen schenken een industriële look aan je woning en zijn bovendien goedkoop. Of wie weet, als een stoere vloerafwerking voor járen. OSB-platen zijn bekend als constructiemateriaal.

Ik schreef al eerder dat OSB ook prima geschikt is als (tijdelijke) vloer. Wie heeft er ervaring met OSB platen als vloerbedekking? Het is de bedoeling dat deze zichtbaar blijven en worden afgewerkt met een vernis . Algemene opmerkingen over de voor – en nadelen van Eiken en OSB-vloertegels en over vloerplaten als OSB en Underlayment.

Ik wil in mijn nieuwe appartement een vloer leggen van osb-platen: 12. Mag ik OSB-platen als vloer gebruiken? Kan ik OSB-platen gebruiken als vloer in mijn woonkamer? Ik vind het effect erg mooi, maar weet niet of het een wijze keuze is. Wil je snel een eigentijdse vloer leggen, maar wil je iets anders dan laminaat of andere bekende vloerbekleding?

OSB hout kunt u overal voor gebruiken. Ook als ondervloer bij parket of laminaat. De platen hebben een dikte tussen en mm, al naar gelang waarvoor ze .

In deze video laat ik zien hoe je een stabiele ondervloer kan leggen. Ik wil graag een vloer in de woonkamer leggen van OSB platen. Welke lak kan ik het beste gebruiken om de vloer af te lakken?

Uitstekend bruikbaar als vloer door de hoge stijfheid. Heb je vragen over de aanschaf of verwerking van OSB-platen, dan staan de medewerkers van Bouwcenter klaar om je te . In de nieuwe situatie wil ik er vloerplaten overheen leggen, van of. Ik heb zelf OSB, vooral omdat het als het goed vastgeschroefd is best . OSB platen worden steeds vaker gebruikt in vloertoepassingen.

De voordelen zijn overduidelijk: goedkoop, warm, makkelijk te plaatsen, . Lamininaat is nog een optie, maar zelf zit ik te denken aan OSB of. Wij hebben op zolder multiplex mm dik gelegd als vloer.

Related Posts