Nieuw gestucte muren verven

Nieuwbouwhuizen worden vaak opgeleverd met glad gestuukte muren. Om deze gladde ondergrond te behouden, heeft Histor een speciale witte matte . Mijn vraag is, moet ik nieuw gestucte muren eerst met een primer behandelen alvorens de eerste latex verflaag aan te brengen, dit om te .

Nieuw gestucte muren sausenberichtennov 2009Nieuw gestucte muren verkeerd geschilderd. Hoe schilder ik het mooiste net gestucte muren en plafond? Nadat de stucadoor klaar is met de muren en plafond op zolder, zou ik het graag zelf willen schilderen. Voor muren en plafond geldt dat ik het .

Gisteren is er bij ons een muur gestuct die ik deze week wil verven. Hele huis van boven naar beneden op nieuw laten stuccen. Voorbehandelen gestucte muren, waarmee? Hoe moet je een pas gestucte muur voorbehandelen? Wat moet ik doen om te zorgen dat het niet te veel zuigt?

Een gestucte muur verven is niet moeilijk. Veel mensen kiezen voor latex muurverf. Latex vormt na het opdrogen een waterdichte ‘huid’ op de muur.

Bij het latexen bleek tot mijn grote schrik dat de verf niet meer pakt en er hele rare.

Voor nieuw gestucte muren had je kunnen volstaan met . Je nieuwbouwhuis begint eindelijk vorm te krijgen: het stucwerk is eindelijk af! Wat is belangrijk bij het verven van een gestucte muur? Voorstrijk voorkomt dat de verf onregelmatig op de muren.

Related Posts