Muur met structuur glad maken

Uw muur glad maken kan nu echt zelf, zonder opnieuw te stucen. Zoals structuurverf, sierpleister, granol, spachtelputz en spackondergronden. Spring naar Structuur muur glad maken – Wil je een structuur muur glad maken?

Een structuur muur is vaak ontstaan door structuurverf, sierpleister of . Maak je wand of plafond glad met dit duidelijke stappenplan van KARWEI. Nee, bij een grove structuurmuur raden wij aan om deze in (dunne) lagen glad te maken met Alabastine MuurGlad Structuurmuren Glasbezelbehang. Alabastine MuurGlad kun je heel eenvoudig aanbrengen met de MuurGlad Roller.

Voor het eenvoudig glad maken van beschadigde wanden, o. Je wand is geschikt als het een droge ondergrond is zoals granol, grof stucwerk, structuurverf, glasvezelbehang, bestaand . Hallo Ik heb structuur in me kamer 2mm en ik ben het echt zat wil. Laatst had k iemand gebeld die de muur mogelijk glad zou maken maar de . Muren mooi glad makenberichtennov 2010Structuurverf glad krijgenberichtenfeb 2007Meer resultaten van forum. Muur met structuurverf glad maken?

Ik heb een muur met structuurverf, en eigenlijk wil ik deze gaan behangen. Echter vroeg de woningbouwvereniging om de muren ‘behangklaar’ op te leveren. Mijn vraag is: Hoe krijg ik deze zo glad (mogelijk) .

Benodigd gereedschap: MuurGlad Roller en MuurGlad Strijker.

Related Posts