Kunstof primer action

Hier vindt u een selectie van ons ruime verf aanbod. Doe inspiratie op en maak een lijstje voor in de winkel. Tien minuutjes na de primer, mocht ik met mijn verfspray aan de slag.

Wie heeft er ervaring met de spuitbussen van de Action op kunsstof modellen? Vooral de primer schijnt goed samen te gaan met o. Action primerberichtenfeb 2014MAN Truck met lanceerplatform. Primer voor kunststof en metaal bij Budgetverf.

Bestel primer voor kunststof en metaal van topmerken als Sikkens, Trimetal, en Wijzonol in onze webshop en bespaar tot ! De test is begonnen met een stuk metaal blank te maken, het eerste wat ik aangebracht heb is de primer van de action, daarna als eerst een dunne laag kleur . Het prijsverschil is zo groot tussen de Action en bijv. Gamma dat ik overweeg om mijn huis in de Action verf te zetten. Ik geloof niet zo in UV filters maar . Wat je dus doet, je schuurt je controller op met een stukje scotch brite (middelmatig grof), je spuit vervolgens kunststof primer en daarna normale primer . Kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof.

Related Posts