Gipsplaten verlijmen op muur

Wil je een oneffen wand bekleden met gipskartonplaten, of een kleine kamer afwerken met zo min mogelijk verlies van ruimte? Goeiemorgen 🙂 ik heb een vraag, ik heb in mijn huis een wand waar precies gipsplaten tussen passen, nu wilde ik deze muur glad afwerken .

Gipsplaten tegen plafond lijmen, waarmee? Gipsplaten schuin dak lijmenberichtenapril 2011Gipsplaten op tegels lijmenberichtenjan 2010Gipsplaten plakken met montagekit? Als ik gipsplaten op een muur lijm zet ik dan lijm op de gipsplaat of op.

Gyproc L-Gips wordt toegepast in nieuwbouw en renovatiewerken voor het lijmen van Gyproc Thermogyp EPS en Gyproc gipskartonplaten op binnenmuren. Sneldrogend 1-komponent polyurethaan montagelijm voor verlijmingen in de droogbouw. Rectavit stelt Easy Fix voor: Snel en proper lijmen van afwerkingsplaten.

Op de muur wat dotten roodband doen, niet te zuinig, . De gipsplaten worden tegen de muur gemonteerd met een speciale pasta: kleefgips, ofwel mortier adhesif placo (MAP).

Related Posts