Dikte helix piercing

Piercings komen in vele soorten en maten, letterlijk. Met zoveel mogelijkheden die verschillende maten bij verschillende soorten piercings . De dikte van het sieraad dat gebruikt wordt voor het plaatsen van een helix piercing is meestal 2mm.

Indien gewenst kan er ook gekozen worden voor een . De gebruikte piercingsieraden bij een helix piercing: De dikte van het sieraad is meestal mm maar kan indien gewenst ook 6mm zijn. Als ik lees over piercings, zie ik dat er verschillende maten zijn. Ik wil graag een Helix-piercing en probeer zo veel mogelijk informatie te .

Maar nu heb ik met mijn helix dus geen idee wat ik moet selecteren. Toen ik het liet piercen hebben we het niet gehad over een bepaalde dikte . Een helix kan geplaatst worden langs de gehele omgekrulde rand aan de. De dikte van het sieraad is meestal mm, maar mm of groter . Over een tijdje wordt ik en mag ik een helix piercing. Ja, de dikte is mm, zoals bij alle niet-opgerekte-piercings, volgens mij.

Gelukkig heb ik nooit problemen met de helix piercing gehad. Vind het alleen best lastig om te zien welke dikte ik dan moet hebben enzo. Ik kocht de helix piercing bij het Kruidvat van het merk Accessoires.

Wel kun je op de staafjes varieeren van grote tot kleine balletjes, als de schroefdraad dikte maar juist is. Als laatste heb je de helix piercing in combinatie met de . Je hebt het dan over dikte, breedte, lengte, draagvlak en accessoire maat. Met de maat van een piercing wordt de dikte van het staafje aangeduid. De enige uitzondering op deze regel zijn tunnels en plugs.

Hier kun je rustig rondkijken, informatie zoeken over verschillende piercing gerelateerde onderwerpen en je bestelling plaatsen. Als je een Helix piercing laat zetten, wordt over het algemeen een steriele holle naald gebruikt. Echter afhankelijk van de dikte van de plek om te piercen kan . Is de dikte van een helix niet gewoon te dik?

Ik heb na het zetten van de piercing en na de genezing nooit meer een piercing in gehad. Ik heb op het internet gezocht naar helixpiercings (die vind ik toch wel mooier), maar de diktes van het staafje die ik zie, zijn altijd mm of . Er is bijna geen piercing te vinden die wij niet kunnen zetten. De dikte van het sieraad is 2mm. Maten en afmetingen zijn natuurlijk belangrijk om te weten wanneer je een piercing bestelt.

Als eerste moet je weten welke draaddikte je piercing moet hebben.

Related Posts